dilluns, 1 de març del 2010

Moltes gràcies Llavaneres!


El 28 de febrer de 2010 serà recordat a Sant Andreu de Llavaneres per haver aconseguit una cosa a priori poc probable: fer una consulta sobre la independència amb normalitat, sense incidents, de forma festiva i amb una molt bona participació.


La jornada va començar puntual a les 9 del matí amb els espetecs dels "Banyuts d'El Casal", que més tard farien una despertada matinal pel centre del poble.
Des del primer moment hi va haver un afluència constant de votants que va arribar al seu punt àlgid entre les 11 i les 2 de la tarda quan es podia veure el pati d'El Casal ple de gent gaudint de les activitats que s'havien programat. Destaca el cercavila dels gegants de Llavaneres acompanyats de tabalers i gaiters escocesos. També van tenir un gran èxit els tallers infantils.



A les 5 de la tarda es va fer una xocolatada popular que va provocar el segon punt àlgid d'afluència del dia. Molta de la gent ja no va marxar fins al final de la jornada electoral per a conéixer els resultats de la consulta.


A les 8 del vespre es va tancar el col·legi electoral i es va procedir al recompte realitzat sense incidències amb els següents resultats:


1146 vots
14,23% de participació
SI: 1 067 vots - 93'11%
NO: 48 vots - 4'19%
BLANC: 31 - 2'70%


La comissió organitzadora vol agraïr a tots els membres de l'assemblea "Decideix Llavaneres" i a tots els voluntaris el seu esforç i treball, sense el qual la consulta no hagués estat possible.
Tampoc ens podem oblidar d'El Casal, que ens va donar el seu suport i ajuda des del primer dia.

I sobretot moltes gràcies al poble de Sant Andreu de Llavaneres, que va donar una lliçó de democràcia i civisme.

MOLTES GRÀCIES LLAVANERES!


2 comentaris:

  1. Gràcies per la feina i felicitats a tots

    ResponElimina
  2. Acabo de penjar això si us fa gràcia llegir-ho: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/161527

    ResponElimina