dilluns, 8 de febrer de 2010

Sergi Blàzquez explica l'activitat de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes

Decideix Llavaneres ha iniciat un cicle de conferències-col·loquis per incentivar el vot de cara a la consulta popular del proper 28 de febrer.

La primera conferència del cicle ha estat a càrrec de Sergi Blàzquez, vice-president de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes, entitat que treballa pel reconeixement internacional de les nostres seleccions esportives, i per una major presència social de l’esport català.

L’acte ha tingut lloc a la Sala d’Actes de Ca l’Alfaro, i ha comptat amb la participació de prop de 30 assistents que al finalitzar la intervenció de Blàzquez han pogut dirigir-li preguntes sobre la feina que desenvolupa la seva Plataforma.

Blàzquez ha explicat que Catalunya té competències absolutes en matèria esportiva, i que la Selecció Catalana participa ja en 20 esports reconeguts internacionalment en totes les modalitats de competició.

També s’ha referit a la pugna que el ‘Consejo Superior de Deportes’ manté amb els organismes esportius internacionals per evitar el reconeixement de la Selecció Catalana, destacant que el màxim tribunal de l’esport internacional (TAS), situat a Louisiana, ha dictaminat que cap llei impedeix competir a la Selecció Catalana si la federació i els esportistes ho decideixen lliurement.

Blazquez ha acabat la seva intervenció explicant que la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes dóna suport a les consultes sobre la independència perquè el que es reclama és la capacitat de poder decidir de forma lliure i democràtica, tal com el que ells reclamen en el camp de l’esport.Propera conferència:

‘Conferència-Col·loqui’ amb el Centre Català de Negocis (CCN)

9 de febrer a les 20:30h

Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada